ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ 17-19/07/20

  • Duration: 1 Ήμερες
  • Location:
  • Price: 155

ΙΜΒΡΟΣ
17 – 19/07/20
Για την Ενθρόνηση του Μητροπολίτη Ιμβρου κ Τενέδου κ. Κυρίλλου

1η ημέρα : 17/07 Θεσ/νίκη – Καμπάτεπε – Ίμβρο ( 470 χλμ )
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 04.30. Διέλευση από Εγνατία Οδό ,στάση για πρωινό καφέ στη Μουσθένη. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Διέλευση από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και μέσω Κεσσάνης , άφιξη στο λιμάνι του Kabatepe, για να πάρουμε το μεσημεριανό πλοίο ( 13:00 ) για το νησί της Ίμβρου. Μετά από μια ώρα πλεύσης περίπου άφιξη στην Ίμβρο, στο λιμάνι του Αγ. Κύρηκου. Επίσκεψη στο Σχοινούδι το δυτικότερο χωριό και στον ναό της Αγίας Μαρίνας. Συνεχίζουμε για τα Αγρίδια όπου θα επισκεφτούμε το Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο και τον Ι.Ναό της Παναγίας.Μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Kale Palace . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : 18/07 Ίμβρος – Ενθρόνηση Μητροπολίτη Ιμβρου κ’ Τενέδου κ.Κυρίλλου
Πρωινό και ξεκινάει η ημέρα γνωριμίας με το πιο όμορφο και καταπράσινο νησί του Αιγαίου. Θα επισκεφθούμε τους Άγιους Θεοδώρους, απ’ όπου κατάγεται και ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος όπου θα επισκεφτούμε και το σπίτι όπου γεννήθηκε, το Ελληνικό δημοτικό και νηπιαγωγείο ( αν είναι ανοιχτά), και συνεχίζουμε για τον Ι.Ν του Αγ.Γεωργίου Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην πρωτεύουσα του νησιού Παναγιά,
για να παραβρεθούμε στην Ενθρόνηση του αγαπητού μας Μητροπολίτη Ίμβρου κ Τενέδου κ. Κυρίλλου, όπου θα λάβει χώρα στο Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας. Μετά την Ενθρόνηση θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση κ μεσημεριανό γεύμα εξ ιδίων. Νωρίς το απόγευμα θα μεταβούμε πάλι στο Μητροπολιτικό Ναό της Παναγιάς για τον Εσπερινό. Το βράδυ θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στα όμορφα γραφικά σοκάκια της πρωτεύουσας .Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : 19/07 Ίμβρο – Καμπάτεπε – Θεσσαλονίκη ( 470 χλμ )
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για τον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγιάς για να παραστούμε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου . Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παίρνουμε το δρόμο για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο μας στις 15.00 για το Kabatepe. Με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στα σύνορα. Άφιξη αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο : 155 €
Τιμή μονοκλίνου : 190 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

– Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελέστατο λεωφορείο
– 2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο KALE PALAS 3* sup. στην Ίμβρο
– 2 πρωινά γεύματα
– Κόστος ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
– Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
– Επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό καθ ‘ όλη τη διαδρομή
– Αρχηγό – συνοδό του γραφείο μας
– Πλήρης ταξιδιωτική ασφάλεια Interamerican
– Το Φ.Π.Α 24% της εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

– Φιλοδωρήματα , Εισόδους μουσείων , Διασκεδάσεις, ποτά,