Χανιά

  • Duration: 4 Ήμερες
  • Location: Χανία
  • Price:

 

Ημερα 1η

Αθήνα – Χανιά

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο νωρίς το πρωί και πτήση. Άφιξη στη ρομαντική πόλη των Χανίων για καφεδάκι και περίπατο στο Βενετσιάνικο λιμάνι, τη Φορτέζα, τα καλντερίμια και τα γραφικά δρομάκια. Επίσκεψη στους Τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι μέσα σ’ ένα μαγευτικό άλσος με μοναδική θέα στη πόλη. Τακτοποίηση στo πολυτελές ξενοδοχείο μας.

 

Ημερα 2η

Χανιά – Εκδρομή σε Μονή Πρέβελης & Ρέθυμνο

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στο Ρέθυμνο, με το Βενετσιάνικο λιμάνι, το Φάρο και τα τζαμιά. Συνεχίζουμε για την Ιστορική Μονή Πρέβελης και καταλήγουμε στο τουριστικό θέρετρο του Πλακιά στο νότιο μέρος του νομού. Αργά το απόγευμα επιστροφή στα Χανιά.

 

Ημερα 3η

Χανιά – Ελεύθερη Ημέρα

Η σημέρινή μας μέρα είναι ελεύθερη ώστε να κάνουμε την βόλτα στην μαγευτική πόλη των Χανίων ή να απολαύσουμε το μπάνιο μας στην Θάλασσα.

 

Ημερα 4η

Η μέρα της επιστροφής μας

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για τον Ομαλό όπου η χιλιοτραγουδισμένη «Στράτα Μουσούρων». Από εκει φτάνουμε ως τη μοναδική είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς, από τα ομορφότερα της Ευρώπης. Επιστροφή στα ξενοδοχεία και δειπνο σε μπουφέδες για τους διαμένοντες. Για όσους αναχωρούν σήμερα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα.