ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 4 ή 5 ημέρες

  • Duration: 4 Ήμερες
  • Location: Εύβοια
  • Price: 245

ΚΕΡΚΥΡΑ 5 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

Μ.Πέμπτη 21/04/22 & Μ. Παρασκευή 22/04/22
1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 470 χλμ.
Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 06.30 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Γρεβενών ( στάση για καφέ ), Μετσόβου, Ιωαννίνων. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο άφιξη στην Κέρκυρα και χρόνος ελεύθερος για γεύμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο και αναχώρηση για το Κανόνι στην νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της Ελλάδος με θέα τα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ) – ΑΧΙΛΛΕΙΟ. 35 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Γαστούρι, ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Ξενάγηση στο Αχίλλειο και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Περιήγηση – ξενάγηση της πόλης, επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος να επισκεφτούμε το Βρετανικό Παλάτι και το παλιό φρούριο της πόλης, γεύμα εξ ιδίων σε κάποια ταβέρνα της Κέρκυρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο στην Μητρόπολη της Κέρκυρας και την πορεία του με την συνοδεία αρκετών φιλαρμονικών στα δρομάκια της πόλης . Επιστροφή και διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ. 40 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας όπου θα παρακολουθήσουμε τοπικά έθιμα και την πρώτη Ανάσταση με το σπάσιμο των σταμνιών και παρέλαση με όλες τις φιλαρμονικές του νησιού. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ 60 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου που ιδρύθηκε το 1225, το τωρινό κτίσμα είναι του 18ου-19ου αι. Χρόνος ελεύθερος για καφέ ή ουζάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Πασχαλινό γεύμα. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι. Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 470 χλμ.
Πρόγευμα και επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Ιωάννινα, επίσκεψη στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα του καθηγητή Ι. Βρελλή. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσου Μετσόβου ( στάση για γεύμα ), Γρεβενών ( στάση για καφέ ). Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ HOTEL DIMARE 3*: 245 € ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ HOTEL DIMARE 3*: 315 € ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
– Τη μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
– Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό.
– Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
– Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
– Tο πρόγευμα καθημερινά στο ξενοδοχείο (γεύματα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο).
– Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
– Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη

Στην αναχώρηση της Μ. Παρασκευής (4 ημέρες ) το πρόγραμμα της ξενάγησης (2η ημέρα ) πραγματοποιείτε την Κυριακή του Πάσχα ή την 4η ημέρα.