Κιάτο–Ηγουμενίτσα–Κέρκυρα

  • Duration: 4 Ήμερες
  • Location: Κιάτο – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα
  • Price:

 

Ημερα 1η

Αθήνα – Κιάτο – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα

Αναχώρηση 06:00, στάση για καφέ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, για να φθάσουμε στην παραλία της Αμφιλοχίας για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Ημερα 2η

Κέρκυρα | Περιήγηση πόλης – επίσκεψη σε Αχίλλειο – Κανόνι – Μον Ρεπό

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την περιήγηση της πόλης, επίσκεψη στο Κάστρο και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με το νησί με επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, το ΚΑΝΟΝΙ και το ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στην μεγάλη πλατεία και ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Αμέσως μετά μεταφορά στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

 

Ημερα 3η

Κέρκυρα – Ελεύθερη ημέρα

Σήμερα η μέρα μας θα είναι ελεύθερη ώστε να χαρούμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας και την θάλασσα.Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος.

 

Ημερα 4η

Η μέρα της επιστροφής μας

Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής μέσω Ηγουμενίτσας – Πάργας, στάση, ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΚΤΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα προαιρετικά, Αντίρριο- Ρίο, Ισθμός- στάση, άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.