ΛΕΥΚΑΔΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

  • Duration: 4 Ήμερες
  • Location: Λευκάδα
  • Price: 185

Λευκάδα

 

Ημερα 1η

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 για Λευκάδα δια μέσου Κλειδί ( στάση για καφέ), Γρεβενών, Μετσόβου ( στάση για 40 λεπτά), Ιωαννίνων, επόμενη στάση στην Πάργα για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στην Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς Θα επισκεφτούμε το Λαογραφικό μουσείο την δημοτική Βιβλιοθήκη, το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατομική συλλογή και περιλαμβάνει ενθυμήματα ρομαντικής Λευκάδος. Θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Ημερα 2η

ΛΕΥΚΑΔΑ- ΝΥΔΡΙ

Πρόγευμα και προσκύνημα στην πολιούχο του νησιού στην μονή Φανερωμένης. Άφιξη στο Νυδρί και αναχώρηση προαιρετικής εκδρομής για Ιθάκη – Κεφαλονιά, στην διαδρομή θα θαυμάσουμε τα πανέμορφα Πριγκιποννήσια,, την Μαδούρη όπου είναι το νεοκλασικό αρχοντικό του Βαλαωρίτη και το Σκορπιό του Ωνάση. Πρώτη στάση στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και στην συνέχεια αναχώρηση για την Ιθάκη. Άφιξη στο Βαθύ πρωτεύουσα του νησιού. Η θέα που παρουσιάζεται στον επισκέπτη είναι εντυπωσιακή. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεση των εκδρομέων για αγορά στην γραφική πολιτεία.. Αναχώρηση για την βόρεια πλευρά του νησιού το Κιόνι (εν πλώ), παραλιακό, παραδοσιακό χωριό που κρίθηκε διατηρητέο. Επιστροφή στη Λευκάδα το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάστασης και στην συνέχεια δείπνο με την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

 

Ημερα 3η

ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολις. Επόμενη στάση στην Πρέβεζα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην παραλία και τα γραφικά στενάκια της πόλης. Επιστροφή στην Λευκάδα για το πασχαλινό τραπέζι στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος στην Λευκάδα, δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Ημερα 4η

ΛΕΥΚΑΔΑ- ΑΡΤΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση στο γεφύρι της Άρτας για καφέ και φωτογραφίες. Επόμενη στάση στο μουσείο Βρέλλη. Αναχώρηση για Ιωάννινα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα.( προαιρετικά για όποιους θέλουν επίσκεψη στο σπήλαιο του περάματος, αντί για βόλτα στην πόλη) Επιστροφή για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για επόμενη στάση για καφέ στα Γρεβενά. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Η μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PEGASOS 3*.
  • Ημιδιατροφή (πρωινά και γεύματα ή δείπνα (ΜΕ ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ))
  • Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό
  • Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ 185 €,
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ + 60 €,
1 ΠΑΙΔΙ 135 €

Κανε Κρατησε