Ρώμη

  • Duration: 4 Ήμερες
  • Location:
  • Price:

 

Ημερα 1η

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΡΩΜΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της, με κυριότερους την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία δίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 50€/άτομο).

 

Ημερα 2η

Ρώμη – Ξενάγηση Πόλης

Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή είναι Christian Rome and Catacombs Tour, όπου θα δούμε τις κρύπτες των Πάππων, τους τάφους των πρώτων χριστιανών, θα μάθουμε τα πάντα για την Ρωμαϊκή ιστορία και πολιτισμό και τέλος θα επισκεφθούμε ιστορικά μνημεία της χριστιανικής ιστορίας. (κόστος συμμετοχής 50€/άτομο).

 

Ημερα 3η

Ρώμη – Εκδρομή στη Φλωρεντία

Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία, η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση.

 

Ημερα 4η

Η μέρα της επιστροφής μας

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα, ας απολαύσουμε τις ομορφιές της αιώνιας πόλης πριν την αναχώρηση μας.