FOLLOW US:
2310 555808-555803
Top

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΠΡΟΥΣΑ 25-29/10/23

per person

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο  : 350€ RAMADA ISTANBUL  4* Taxim

 

Τιμή κατ άτομο σε μονόκλινο:   540€  RAMADA ISTANBUL  4* Taxim

 

 

 

              ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Mεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
 • 4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας  περιοχή Taksim
 • 4 πρωινά γεύματα
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • Τοπικό ελληνόφωνο διπλωματούχο ξεναγό
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Το ΦΠΑ της εκδρομής 24%

 

 

        ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Διασκεδάσεις ,επιπλέον γεύματα, ποτά, και ό,τι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Φιλοδωρήματα :  5 eur / άτομο  ( για αχθοφορικά κ.ά )

 

 

 • Included
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ – ΠΡΟΥΣΑ 25-29/10/23
 • Not Included
  Υποχρεωτικό φιλοδώρημα : 5€/άτομο
  1,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου
  Τα γεύματα, τα ποτά και γενικά ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  Φ.Π.Α εκδρομής
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  Τοπικό ξεναγό
  Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  Ξεναγήσεις – Περιηγήσεις του προγράμματος
  Πρωινό
  Ξενοδοχείο
  To εισιτήριο του λεωφορείου στο Βαπόρι μετ επιστροφής
  Ακτοπλοικά εισιτήρια μετ επιστροφής σε κατάστρωμα
  Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής μας
1
1Η ΗΜΕΡΑ
1η ΗΜΕΡΑ:  25/10 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ( 610χλμ) Αναχώρηση 06.00 απο το γραφείο μας. Διέλευση από Εγνατία Οδό, στάση στη Μουσθένη για καφέ .Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού φθάνουμε  νωρίς   το απόγευμα στην Κων/πολη. Πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές της Πόλης ,προαιρετική κρουαζιέρα στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση ,ξεκούραση και το βράδυ μπορούμε να γευτούμε την πολίτικη κουζίνα ή το γλυκό στην ‘’Ωραία του Πέραν’’ στο γνωστό πεζόδρομο του Πέρα. Διανυκτέρευση .
2
2Η ΗΜΕΡΑ
2η ΗΜΕΡΑ : 26/10 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – Αγίου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( ξενάγηση πόλης)  Πρωινό  και αναχώρηση για να  μεταβούμε  στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Συνεχίζουμε για την  περιοχή του Φαναρίου  και να επισκεφθούμε την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου και  την  Παναγία των Βλαχερνών , όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ Κατόπιν  θα βρεθούμε έξω από τα τείχη της Πόλης για να επισκεφτούμε την  εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της ‘Αλωσης. Συνεχίζουμε για  περιήγηση στην Πόλη . Θα επισκεφτούμε το υπέροχο Υδραγωγείο του Ιουστινιανού γνωστό ως Βασιλική Κινστέρνα , πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόγεια δεξαμενή νερού που χτίστηκε στην Πόλη. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο βυζαντινό Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα – οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898. Και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το τζαμί της Αγίας Σοφίας ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Βυζαντινής εποχής. Στην συνέχεια θα μεταβούμε  για αγορές στο γνωστό μας Καπαλί Τσαρσί (σκεπαστή αγορά) με τα 4.000 μικροκαταστήματα με χρυσαφικά, ασημικά, χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα, είδη λαϊκής τέχνης Μεσημεριανό γεύμα εξ ιδίων Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά μπορούμε να διασκεδάσουμε σε εστιατόριο με  χορούς κ τραγούδια  της  ανατολής Διανυκτέρευση .
3
3Η ΗΜΕΡΑ
3η ΗΜΕΡΑ : 27/10  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ Πρωινό και αναχώρηση για την προβλήτα όπου θα πάρουμε το καράβι της γραμμής για να μεταβούμε στα μαγεμένα νησάκια της Προποντίδας τα Πριγκηπόνησα ( Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη , Πρίγκηπος).  Θα επισκεφθούμε τη Χάλκη . Με τα ηλεκτροκίνητα βανάκια θα βρεθούμε στην ομώνυμη Θεολογική Σχολή που βρίσκεται « σκαρφαλωμένη » στο  λόφο της Ελπίδος Θα περιηγηθούμε στη Σχολή και στις ιστορικές αίθουσες αυτής . Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην Πόλη. Χρόνος ελεύθερος. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση . 
4
4Η ΗΜΕΡΑ
4η ΗΜΕΡΑ  28/10 : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΠΡΟΥΣΑ (160ΧΛΜ) Πρωινό και στην συνέχεια και αφού διασχίσουμε την πρώτη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, παίρνουμε το καινούργιο δρόμο  για να κατευθυνθούμε μετά από 2 ώρες,στην πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας την καταπράσινη Προύσα. Φτάνοντας θα έχουμε την περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε το μνημείο του Kαραγκιόζη, το περίφημο Ουλού τζαμί του 1399, και τα λουτρά του αυτοκράτορα Ιουστινιανού. Συνεχίζουμε για την φημισμένη σκεπαστή αγορά της Προύσας. Ελεύθερος χρόνος. Βαμβακερά και κυρίως τα ονομαστά μεταξωτά της πόλης δε μας αφήνουν αδιάφορους. Αργά το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας στην Κωνσταντινούπολη. Διανυκτέρευση.
5
5Η ΗΜΕΡΑ
  5η ΗΜΕΡΑ 29/10 : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (610χλμ) Πρωινό και αναχώρηση  για  να βρεθούμε στην περιοχή ZEYTINBURNU και στο εμπορικό κέντρο OLIVIUM OUTLET CENTER για τις τελευταίες μας αγορές .Κατόπιν  αναχώρηση για  Θεσσαλονίκη.  Στάση στη Ραιδεστό για μεσημεριανό φαγητό .Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας .

TOUR LOCATION

WRITE A REVIEW

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money