FOLLOW US:
2310 555808-555803
Top
 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 23-26/12/23

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 23-26/12/23

per person

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

23-26/12/23

Τιμή το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 225€

Τιμή μονόκλινου δωματίου 365€

Ξενοδοχείο 4* TAKSIM

 • Departure
  Θεσσαλονίκη
 • Included
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 23-26/12/23
  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  Φ.Π.Α εκδρομής
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  Τοπικό ξεναγό
  Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  Ξεναγήσεις – Περιηγήσεις του προγράμματος
  Πρωινό
  Ξενοδοχείο
  To εισιτήριο του λεωφορείου στο Βαπόρι μετ επιστροφής
  Ακτοπλοικά εισιτήρια μετ επιστροφής σε κατάστρωμα
  Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο καθ όλη τη διάρκεια της εκδρομής μας
 • Not Included
  Υποχρεωτικό φιλοδώρημα : 5€/άτομο
  1,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου
  Τα γεύματα, τα ποτά και γενικά ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
1
Ημερά 1η
  1η ημέρα : 23/12  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ (610 χλμ) Αναχώρηση 06.00 απο το γραφείο μας. Διέλευση από Εγνατία Οδό,στάση στη Μουσθένη για καφέ..Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού φθάνουμε  νωρίς   το απόγευμα στην Κων/πολη. Πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές της Πόλης ,προαιρετική κρουαζιέρα στα χιλιοτραγουδισμένα στενά του Βοσπόρου.  Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση ,ξεκούραση και το βράδυ μπορούμε να γευτούμε την πολίτικη κουζίνα  σε μία από τις τόσες ταβέρνες της Πόλης . Διανυκτέρευση .
2
Ημερά 2η
2η ημέρα  : 24/12  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση πόλης) Πρωινό και αναχώρηση για  περιήγηση στην Πόλη . Θα επισκεφτούμε το υπέροχο Υδραγωγείο του Ιουστινιανού γνωστό ως Βασιλική Κινστέρνα , πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόγεια δεξαμενή νερού που χτίστηκε στην Πόλη. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο βυζαντινό Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα – οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898. Και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το τζαμί της Αγίας Σοφίας ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Βυζαντινής εποχής  Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο γνωστό μας Καπαλί Τσαρσί (σκεπαστή αγορά) με τα 4.000 μικροκαταστήματα με χρυσαφικά, ασημικά, χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα, είδη λαϊκής τέχνης . Ξεκούραση . Το βράδυ προαιρετικό reveillon  σε εστιατόριο της Πόλης ,με χορούς και τραγούδια της Ανατολής . Διανυκτέρευση.
3
Ημερά 3η
3η ημέρα: 25/12   ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Πρωινό  και αναχώρηση για να  μεταβούμε  στην περιοχή του Φαναρίου  και να επισκεφθούμε την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου για την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία . Μετά το πέρας της λειτουργίας, αναχώρηση για την Παναγία των Βλαχερνών , όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Κατόπιν  θα βρεθούμε έξω από τα τείχη της Πόλης, θα δούμε τα Θεοδοσιανά τείχη και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της ‘Άλωσης. Μεσημεριανό γεύμα εξ ιδίων στο εστιατόριο της Λωξάντρας  Στη συνέχεια θα απολαύσουμε άρωμα και γεύση Ανατολής στην Αιγυπτιακή Αγορά  που φημίζεται για τον παστουρμά ,τη λακέρδα ,το αυγοτάραχο και τα μπαχαρικά της.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ξεκούραση.  Διανυκτέρευση .
4
Ημέρα 4η
4η ημέρα:  26/12   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (610 χλμ) Πρωινό και αναχώρηση  για  να βρεθούμε στην περιοχή ZEYTINBURNU και στο εμπορικό κέντρο OLIVIUM OUTLET CENTER για τις τελευταίες μας αγορές .Κατόπιν  αναχώρηση για  Θεσσαλονίκη.  Στάση στη Ραιδεστό για μεσημεριανό φαγητό .Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας .

WRITE A REVIEW

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο  :  225€ Hotel FERONYA 4* Taxim                                                                  255€ Hotel RAMADA ISTANBUL TAKSIM 4* Τιμή κατ άτομο σε μονόκλινο  : 365€ Hotel FERONYA 4* Taxim                                                       385€ Hotel RAMADA ISTANBUL TAKSIM 4*