FOLLOW US:
2310 555808-555803
Top
 

Πάσχα στο Άμστερνταμ – COASTER DIAMONDS

1
1η ΗΜΕΡΑ
ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - Άφιξη  Άμστερνταμ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, έλεγχος και απευθείας πτήση για την Ολλανδική πρωτεύουσα. Άφιξη στο Διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Η πιο πρωτοποριακή Πρωτεύουσα της Ευρώπης μας περιμένει να την εξερευνήσουμε. Η πόλη του Άμστερνταμ προσφέρει μια εντελώς διαφορετική αστική καθημερινότητα, όπου τα μοναδικά κανάλια και η πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της την καθιστούν ως μια από τις γοητευτικές μητροπόλεις της Ευρώπης. Πρώτες πληροφορίες αναγνώρισης του προορισμού μας καθοδόν για το ξενοδοχείο μας, διασχίζοντας την γεμάτη πράσινο ζώνη παράκτια του ποταμού Αμστελ, θαυμάζοντας την ηρεμία της περιοχής με τις όμορφες κατοικίες, το εντυπωσιακό γήπεδο 'Arena' έδρα της τοπικής ομάδας Ajax και έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της πόλεως. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Στην συνέχεια η συνοδός σας θα σας υποδείξει κατευθύνσεις και επιλογές διασκεδάσεις. Απόγευμα Ελεύθερο.
2
2η ΗΜΕΡΑ
Άμστερνταμ Πανόραμα - Βολένταμ Παραδοσιακή Φάρμα τυριών Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Συνάντηση στην ρεσεψιόν. Η μέρα μας σήμερα ξεκινάει με την Πανοραμική μας ξενάγηση στο Άμστερνταμ. Θα γνωρίσουμε την πόλη που η πληθώρα των καναλιών με τα παλαιά αρχοντικά στις όχθες και τις εκατοντάδες γέφυρες της προσδίδουν μια μοναδική αίγλη. Στην διαδρομή μας ο κεντρικός Σταθμός, το λιμάνι του Άμστερνταμ, η εβραϊκή συνοικία, τα νεότευκτα τεχνητά νησιά που έχουν προστεθεί στην περιοχή, η πλατεία των μουσείων κ.α. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής μέσα από τα λιβάδια και τα αποξηραμένες εκτάσεις για την επίσκεψη μας στο γνωστό ψαροχώρι Βόλενταμ. Φθάνοντας ο περίπατος μας στην προκυμαία θα μας αποκαλύψει όλα τα σημεία εκείνα, όπου τα παλαιά χρόνια μεταφόρτωναν τα τοπικά προϊόντα όπως ψάρια, γάλα και τυρί, ξεκινώντας έτσι το ταξίδι τους για τις αγορές του Άμστερνταμ. Η εμπειρία για την ζωή στην Ολλανδική ύπαιθρο ολοκληρώνεται επισκεπτόμενοι μια τοπική φάρμα τυριών, όπου εκεί 'η μικρή Ολλανδέζα' ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, θα μας παρουσιάσει πως παρασκευάζονται τα πασίγνωστα τυριά. Στη συνέχεια σειρά έχει το εξαιρετικό και νόστιμο! μέρος της επίσκεψης μας, καθώς θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τους αμέτρητους συνδυασμούς των γεύσεων τους.
3
3η ΗΜΕΡΑ
Προαιρετική Εκδρομή Ρότερνταμ Χάγη Nτελφτ Πρωϊνό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Συνάντηση στην ρεσεψιόν. Προαιρετική εκδρομή στην Ολλανδική ενδοχώρα και ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ολλανδία στο σύνολο της, επισκεπτόμενοι τις μεγάλές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και τη ιστορική μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ. Ρότερνταμ, Φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, εκθαμβωτικά μοντέρνα κτίρια και ουρανοξύστες, μαζί με τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus παρουσιάζοντας μια φουτουριστική αρχιτεκτονική που σε καθηλώνει. Χάγη, Η πιο κομψή Ολλανδική πόλη, έδρα του Ολλανδικού κοινοβουλίου, αλλά και Διεθνών οργανισμών όπως το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο, γνωστό και ως 'Παλάτι της Ειρήνης'. Ντελφτ, H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που το μεσαιωνικό της κέντρο με τα χαρακτηριστικά κανάλια και τους μεγαλοπρεπείς Βασιλικούς Ναούς σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.
4
4η ΗΜΕΡΑ
Πάρκο Τουλίπες Keukenhof Πρωϊνό στο ξενοδοχείο μας. Πρωινός ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι σειρά έχει η επίσκεψη μας στο πάρκο με τις τουλίπες ‘Κeukenhof’ (η Είσοδος περιλαμβάνεται). Ενας μοναδικός χώρος που παραμένει ανοιχτός μόνον για 2 μήνες το χρόνο την άνοιξη. Θα θαυμάσουμε εκατομμύρια πολύχρωμα λουλούδια σε μοναδικά σχήματα και άπειρες τουλίπες μέσα σ ’ένα μοναδικό περιβάλλον πανδαισίας χρωμάτων και πλαισιωμένο από δεκάδες γραφικές λίμνες. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.
5
5η ΗΜΕΡΑ
Άμστερνταμ Θεσσαλονίκη, Αναχώρηση. Μέρα αναχώρησης η σημερινή και ακολουθεί η μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη στην πόλη μας το μεσημέρι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

TOUR LOCATION

WRITE A REVIEW

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισητήρια μετ ́επιστροφής σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις. ∆ιαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Πρωϊνό καθημερινά. Εκδρομές-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα ∆ύο χειραποσκευές συνολικού βάρους 10κιλών. ∆ιαστάσεις πρώτης χειραποσκευής 55χ35χ25, διαστάσεις δεύτερης χειραποσκευής 40χ30χ20 ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Σύνολο φόρων 145€ κατ’ άτομο Είσοδοι σε μουσεία & θεάματα και ό,τιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο Οι δημοτικοί φόροι διαμονής Πρόγραμμα διακοπών (χωρίς πρόγραμμα ξεναγήσεων) -90€ ανά άτομο